Közép-Európa Polgár Info

Európai magyar lobbi - Brüsszel, Strasbourg

Gesamtzahl der Seitenaufrufe

Sonntag, 11. September 2011

Magyarországon a transzparens lobbi a közérdekvédelmet szolgálja,konkrét kormányzati lobbi tevékenységgel

(London a magyar kormány lobbi megbízottjainak székhelye)





A kormányfő Orbán Viktor következetes teljesítése nyilatkozatai szerint hasonló következetességre ösztönözheti a minisztériumokat a Magyary program és a Széll Kálmán program végrehajtásában.


Ősszel a parlamenti és kormányzati lobbi területén a Binding minta lobbi indítványcsomaggal a patrióta magyarországi belső piacélénkítést kívánja segíteni Országbíró Zoltán közérdek politikus közreműködésével a Magyarországi Hivatásos Parlamenti Lobbi Szövetség.







Szüksége van a társadalom jelzéseire minden ország kormányának, különösen ott, ahol soha eddig nem tapasztalt céltudatossággal kell programokat végigvinni. 2012-2013 kritikus időszak Magyarországon, Országbíró Zoltán közérdek politikus álláspontja szerint az adósságcsökkentés mellett, jelentős figyelmet kell szentelni az igazságszolgáltatás megújulásának, a patrióta indíttatású belső nemzeti piacélénkítésnek.






A dr. Gál András Levente irányította Magyary program részét képező jogi deregulációt valóban a vállalkozásokat, állampolgárokat naponta terhelő jogszabályok ritkításával praktikus áthangolni, felgyorsítani.Munkaerőpiac erősítése a közigazgatásból távozók új piaci lehetőségeinek hatékonyabbá tételével (pl. mediatori első alkalom kötelezővé tétele gazdasági perek előtt, családjogi perek előtt, családi csőd intézményének bevezetése stb.)számos társadalmi ellenérzést lecsillapíthat.







Fontosnak tartjuk az Echo TV-ben Országbíró Zoltán a MAHILOSZ elnökeként megfogalmazott és jelzett igényt, az új magyar lobbitörvény kialakításának igényét.







Ezen célok érdekében a parlament előtt fekvő törvényekhez a kormány munkáját minőségében erősítő Binding minta lobbicsomag kerül folyamatos aktualitással beterjesztésre 2011 őszén.(MTI)

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen